به میزبانی بیمارستان شهدای هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
نخستین کنگره نروترومای کشور برگزار شد/پیشنهاد راه اندازی رشته نروترومای تخصصی
نخستین کنگره نروترومای کشور در بیمارستان شهدای هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور اساتید و پزشکان برجسته برگزار شد و در این راستا پیشنهاد راه اندازی رشته نروترومای تخصصی نیز ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ نخستین کنگره نروترومای کشور با مشارکت مهمانانی از سراسر کشور و هماهنگی انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران و سازمان نظام پزشکی و با حضور دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از پزشکان، اساتید و متخصصان برجسته از بیمارستانها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، در بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد.
در رویداد علمی دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ بیمارستان شهدای هفتم تیر را به عنوان بزرگترین مرکز تروما و قطب سرطان در جنوب تهران دانست و بر افزایش آگاهی عمومی درباره خدمات این بیمارستان تأکید کرد.
موسس و بنیانگذار مرکز تحقیقات تروما در این دانشگاه و بیمارستان شهدای هفتم تیر، ادامه داد: این بیمارستان با توجه به اینکه بزرگترین مرکز تروما و قطب سرطان در جنوب تهران است و بیشترین خدمات ترومایی را در منطقه ارائه میدهد، بسیاری از مردم از وجود این خدمات حیاتی بیخبر هستند و یکی از علل برگزاری کنگره در این مرکز برای افزایش آگاهی عمومی است.
وی افزود: بیمارستان شهدای هفتم تیر با تخصص و تجهیزات پیشرفته، میتواند به عنوان یک مرجع معتبر در ارائه خدمات پزشکی به آسیبدیدگان تروما و بیماران سرطانی عمل کند، اما لازم است که آگاهی عمومی در این زمینه افزایش یابد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در عین حال تأکید کرد که برنامههایی برای بهبود شرایط این بیمارستان و امکانات درمانی و توانبخشی برای منطقه جنوب تهران و پیگیری های لازم برای تسریع در روند ساخت بیمارستان 320 تختخوابی در حال انجام بوده و جزو اولویت های دانشگاه و وزارت بهداشت است.
توکلی اظهار داشت: ثبت و تجمع اطلاعات برای تولید علم و نوشتن مقالات خیلی ارزشمند است، که در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال انجام است.
دکتر سید عبدالهادی دانشی رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر، در ادامه به تشریح تعدادی از جراحی های خاص و پیشرفته ای که در طول سالها در این مرکز انجام گرفته پرداخت.
در ادامه دکتر مسعود شیروانی نماینده انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران، با تأکید بر رسیدگی بیشتر به بهبود شرایط درمان ضربههای مغزی و نخاعی گفت: در حال حاضر، امکانات عملهای جراحی مغز و نخاع در سراسر کشور طی سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشته و درمان ضایعات مغزی و نخاعی به شرایط قابل قبولی رسیده است.
شیروانی، پیشنهاد تاسیس رشته نروترومای تخصصی را مطرح کرد و از رئیس دانشگاه درخواست همکاری بیشتری در این زمینه داشت و عنوان کرد: این بیمارستان به لحاظ تنوع بیماران و امکانات مناسب جراحی و پست آپ، بستر مناسبی برای راه اندازی انواع فلوشیپ های تروما از جمله نروتروما است.
وی گفت: با توجه به اینکه کسانیکه دچار حوادث ترومایی در کشور می شوند اغلب از جوانان و پتانسیل های پیشرفت کشور هستند، این موضوع اهمیت رسیدگی به نروتروما را دوچندان کرده است.
گفتنی است، نخستین کنگره نروترما به عنوان یک پلتفرم مهم برای به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات بین متخصصان، شیوههای نوین درمان و چالشهای پیشروی جامعه پزشکی را مورد بررسی قرار داد و بر اهمیت همکاریهای بینالمللی در این حوزه تأکید کرد و میتواند نقطه عطفی در ارتقاء استانداردهای درمانی و پژوهشی در زمینه تروماهای مغز و اعصاب در ایران باشد و راه را برای برگزاری کنگرههای مشابه در آینده هموار سازد.
کامنت