• 1403/11/20 - 08:48
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدید کنندگان: 27
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
دکتر نادر توکلی مطرح کرد:

توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت شبکه بهداشت اطراف تهران از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت حضرت ولی عصر (عج) همزمان با بهره برداری از 225 پروژه بهداشتی در شهر قدس با حضور وزیر بهداشت گفت: توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت شبکه بهداشت اطراف تهران از اولویت‌های این دانشگاه است.

344987.mp3 توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت شبکه بهداشت اطراف تهران از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت حضرت ولی عصر (عج) همزمان با بهره برداری از 225 پروژه بهداشتی در شهر قدس  که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، بر اهمیت افزایش سرانه‌های بهداشتی در مناطق کم‌برخوردار استان تهران، تاکید کرد.
 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: با توجه به رشد جمعیت در شهرستان‌های اطراف تهران، به‌ویژه شهر قدس، توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت شبکه بهداشت و درمان از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
 
 
به گفته توکلی، مرکز خدمات جامع سلامت حضرت ولیعصر (عج) در شهر قدس نیز با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان تملک و تجهیز شده است و ۵۰ هزار نفر از جمعیت این منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد و خدمات متنوعی از جمله پزشکی، دندانپزشکی، مراقبت‌های مادر و کودک، واکسیناسیون، بهداشت روان، تغذیه، و بهداشت محیط و حرفه‌ای ارائه خواهد داد.
 
 
وی با اشاره به کاهش نیاز بیماران به مراجعه به بیمارستان‌های تهران افزود: خوشبختانه، در سال‌های اخیر با توسعه مراکز درمانی، میزان ارجاع بیماران از شهرستان قدس به تهران کاهش یافته است. همچنین بیمارستان 160 تخت‌خوابی این شهرستان نیز نقش مهمی در این روند داشته و خدمات درمانی را به‌صورت گسترده‌تر در سطح منطقه ارائه می‌دهد.
 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان از همکاری فرمانداری، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، نمایندگان مجلس و کادر بهداشت و درمان که در راه‌اندازی این مرکز نقش داشتند، قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات، گامی مؤثر در جهت عدالت در سلامت و توسعه خدمات درمانی در مناطق کم‌برخوردار استان تهران باشد.
 
 
 
همچنین در این مراسم دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در آیین بهره برداری از ۲۲۵ پروژه بهداشتی کشوری در مرکز جامع سلامت حضرت ولیعصر (عج) شهر قدس استان تهران، گفت: به دلیل تاکید وزیر بهداشت مبنی بر عدم افتتاح پروژه ها تا تکمیل شدن آنها، امروز ۲۰ دانشگاه به صورت وبیناری همراه ما هستند و پروژه‌های بهداشتی مهمی را بهره برداری خواهند کرد.  
 
 
وی افزود: این پروژه‌ها امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، اصفهان، کرمان، ارومیه، بوشهر، ایرانشهر، جیرفت، کرمانشاه، گیلان، همدان، سیرجان، هرمزگان، یزد، شوشتر، یاسوج، چابهار، ایران و بجنورد افتتاح می شود.
 
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ظرف چند ماه آینده ۵۰ درصد پروژه های دیگر حوزه بهداشت نیز افتتاح خواهد شد، اظهار داشت: اولین حضور وزیر پس از رای اعتماد مجلس در همین شهر قدس بود که نشان از اولویت و اهمیت حوزه بهداشت در نظام سلامت دارد. 
 
 
رییسی ادامه داد: با توجه به تاکیدات دکتر ظفرقندی باید سطح پیشگیری و حوزه بهداشت را جدی بگیریم. خروجی کار ما باید کاهش بروز و شیوع بیماری‌ها یا جلوگیری از آنها باشد.
 
 
وی با بیان اینکه سلامت جمعیت هدف نهایی بهداشت است تا نیاز به تخت ها و تجهیزات بیمارستانی کاهش یابد، گفت: حتی اگر بهترین و باکیفیت ترین تجهیزات بیمارستانی را داشته باشیم ممکن است فرد بیمار سلامت سابق خود را به طور کامل به دست نیاورد، پس بهترین کار تقویت حوزه پیشگیری و بهداشت برای رسیدن به جامعه سالم و بالنده است.
 
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که حوزه بهداشت از بدو تولد تا سالمندی و حتی پیش و پس از آن را شامل می شود، اظهار کرد: ساماندهی خدمات سلامت برای اینکه هر خدمت مناسب در جای مناسب به فرد مناسب با قیمت مناسب ارائه شود، ضروری است.
 
 
رییسی اضافه کرد: این کار مقدور نیست مگر با تقویت حوزه پیشگیری و اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع که قانون برنامه هفتم توسعه کشور و از برنامه های اصلی وزارت بهداشت است.
 
 
وی با اشاره به این که تکمیل و ارتقای ساختار نظام شبکه در کشور زنجیره ارتباط سطوح یک، دو و سه خدمات سلامت را کامل می کند، گفت: ارائه خدمات برابر در راستای عدالت با چنان برنامه ها و در چنین زنجیره ای ممکن می شود.
 
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان از برگزاری اجلاس معاونان بهداشت کشور در اول و دوم اسفند ۱۴۰۳ و بررسی تخصصی تر موارد فوق در این اجلاس، با حضور معاونان بهداشت دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد.
 
 
 
گفتنی است، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی، آیین بهره برداری از ۲۲۵ پروژه بهداشتی در هشتمین روز از دهه فجر ۱۴۰۳ در شهر قدس واقع در غرب استان تهران با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
 
 
در این مراسم روسای دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، کرمانشاه، جیرفت، چابهار و ایرانشهر به نمایندگی از روسای ۲۰ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی کشور به صورت وبیناری توضیحاتی پیرامون پروژه های استان خود ارائه کردند.
 
 
از مجموع ۲۲۵ پروژه بهداشتی، ۴۶ پروژه بهداشتی در شیراز، ۱۴ پروژه در چابهار، ۵ پروژه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ۱۶ پروژه در جیرفت و ۹ پروژه در ایرانشهر به بهره برداری رسید.
 
  • گروه اخبار : اخبار,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 344987
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings