رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
کلنگ ساخت بیمارستان جامع زنان اکبرآبادی در سال 1403
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از کلنگ ساخت بیمارستان جامع زنان اکبرآبادی در سال 1403 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در حاشیه مراسم افتتاح بخشهای بازسایشده مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی عنوان کرد: بیشترین زایمان با ریسکهای بالا در بیمارستان اکبرآبادی انجام میشود. در نظر داریم ظرف مدت یکسال کلنگ ساخت بیمارستان جدید اکبرآبادی با کمک خیرین زده شود. در حال حاضر ما ارتباط خوبی با خیرین داریم و ساخت بیمارستان جدید رسول اکرم (ص) با 250 تخت بستری نیز با کمکهای خیرین سلامت انجام شده است.
در حاشیه این مراسم افتتاحیه؛ دکتر مریم کاشانیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به اهمیت ساخت بیمارستان جامع زنان تاکید کرد و گفت: برای بازسازی بیمارستان اکبرآبادی بهتر است بیمارستان جامع زنان ساخته شود و این بیمارستان تک تخصصی نباشد.
رئیس گروه جراحی زنان و زایمان ادامه داد: ما در بیمارستان نیاز به حضور متخصصین قلب و مراقبتهای ویژه داریم و بخشهای ICU و CCU مجهز در بیمارستان باید دایر شود تا مجبور به ارجاع بیماران بد حال خود به دیگر بیمارستانها نباشیم. با جامع در نظر گرفتن بیمارستان؛ ما قادر خواهیم بود تا عملهای پیچیده زنان را در بیمارستان انجام دهیم.
همچینن در ادامه این مراسم دکتر آرش بردبار رئیس بیمارستان اکبرآبادی درباره افتتاح بخشهای زایمان طبیعی و اتاق عمل بیمارستان توضیح داد و گفت: برای این پروژه بودجه 60 میلیارد ریالی اختصاص داده شد که امروز شاهد افتتاح بخش زایمان طبیعی با 16 تخت زایمان LDR و اتاق عمل بیمارستان هستیم.
وی افزود: تمامی تاسیسات و لولههای این بخش تعویض شد و با همت همکاران، موفق به راه اندازی این بخش در 3 ماه شدیم. همچنین بخش post partum که به مادران پس از زایمان ارائه خدمت میدهد نیز در این مدت بازسازی شده است.
بردبار درباره بازسازی اتاقهای عمل بیمارستان گفت: اتاق عمل بیمارستان با سه اتاق و رایکاوری کاملا بازسازی شد. در این بازسازی تمامی تاسیسات اتاق عملها نیز طبق استاندارد تعویض شدند و در حال حاضر با افتتاح این سه اتاق عمل بیمارستان اکبرآبادی 5 اتاق عمل مجهز دارد.
همچنین در حاشیه این افتتاحیه در نشست دستیاران این بیمارستان با رئیس دانشگاه و معاونین درمان و آموزش و دیگر مدیران دانشگاه؛ حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران به اهمیت بالای حفظ سلامت روان کادر درمان پرداخت.
وی افزود: اهمیت حفظ سلامت روان کادر درمان بر کسی پوشیده نیست و فشار کار و محیط بیمارستانها گاه بر روان کادر درکان تاثیر منفی میگذارد. از رئیس دانشگاه و مدیران تقاضا داریم برای سلامت روان کادر درمان و دستیاران تخصصی برنامه ریزی شود و در موارد مورد نیاز، متخصصین در مرکز مشاوره دانشگاه آماده ارائه خدمات سلامت روان هستند.
پایان مطلب//