• 1398/04/25 - 09:38
  • - تعداد بازدید: 846
  • - تعداد بازدید کنندگان: 827
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه

اولين مرکز دانشگاهي شتابدهي تخصصي ديجيتال سلامت در دانشگاه علوم پزشکي ايران

دکتر پورنيک از راه اندازي اولين مرکز شتابدهي و نوآوري تخصصي ديجيتال سلامت با برند هلثينو (HealthInno) در دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد.

249391.mp3 اولين مرکز دانشگاهي شتابدهي تخصصي ديجيتال سلامت در دانشگاه علوم پزشکي ايران

دکتر پورنيک از راه اندازي اولين مرکز شتابدهي و نوآوري تخصصي ديجيتال سلامت با برند هلثينو (HealthInno) در دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر اميد پورنيک، دبير شوراي سياستگذاري و مدير شتاب‌دهنده دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي اعلام داشت: اولين مرکز شتابدهي و نوآوري تخصصي ديجيتال سلامت با مجوز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در دانشگاه علوم پزشکي ايران ايجاد گرديده است.
دکتر پورنيک بيان نمود: از شهريورماه سال گذشته، جلسات مختلفي براي ايجاد اين مرکز برگزار شد  و اولين جلسه شوراي سياست گذاري اين مرکز در بهمن ماه سال ???? تشکيل گرديد و  هم چنين مراحل تجهيز و راه اندازي آن نيز قريب بر 4 ماه زمان برد.
وي افزود:مراحل هدف گذاري، طراحي، اجرا و آماده سازي آن انجام شده  و مرکز شتابدهي دانشگاه آماده بهره برداري مي باشد.
مدير شتاب‌دهنده دانشگاه گفت: عمده تمرکز ما بر حمايت از کسب و کارهاي مبتني بر فناوري اطلاعات و ارتباطات در حوزه سلامت است و تيم هاي درون و برون دانشگاهي که ايده هاي نو و خلاقانه در بحث ديجيتال سلامت داشته و نياز به حمايت دارند پس از بررسي و تاييد ايده و برنامه کسب و کار اوليه در اين مرکز قابليت استقرار خواهند داشت.
 به گفته ايشان، هر تيم استقرار يافته بايد در بازه زماني 6 ماهه بتوانند ايده نو خود را تبديل به محصول نمايد و آن را به مرحله تجاري سازي برساند.
 دکتر پورنيک خاطر نشان کرد:تيم ها بعد از طي مراحل مختلف مي بايست با محصول قابل تجاري سازي از اين مرکز خارج شوند و ما هم به عنوان تسهيل گر، نقش حمايتي خود را از آنها ايفا مي نماييم و حمايت از تيم هاي مستقر در زنجيره تبديل ايده و طرح اوليه به محصول قابل ارائه به سرمايه گذاران مناسب و آماده سازي براي ورود به بازار بر عهده ما است.
 وي اشاره داشت: مرکز شتابدهي و نوآوري دانشگاه علوم پزشکي ايران، فعاليتش را از يک ماه قبل به صورت اوليه آغاز کرده است و به اميد خدا افتتاح رسمي آن تا پايان تيرماه سال جاري و با حضور معاون علمي رياست جمهوري و مقام عالي وزارت بهداشت انجام مي شود. 
در ادامه عليرضا مروج، مدير ارشد عملياتي شتاب‌دهنده در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت:
 اولين مرکز دانشگاهي شتابدهي تخصصي ديجيتال سلامت که در کشور منحصر به فرد است با حمايت معاونت علمي رياست جمهوري و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکي در دانشگاه علوم پزشکي ايران ايجاد شده است و هدف ما اين است که به شتابدهي استارت آپ هاي حوزه ديجيتال سلامت کمک نماييم.
مهندس مروج گفت: فعاليت اين مرکز بر پايه نيازهاي تخصصي و اولويت هاي حوزه ديجيتال سلامت است و  تيم ها هم بر اساس مصاحبه هاي علمي و مباحث روانشناختي پذيرش مي شوند.
وي ادامه داد: يکي از مباحث قابل توجه در اين مرکز، افزايش مهارت هاي فردي و تيمي افراد در دنياي کسب و کار است.
مروج با اشاره به شناسايي و کسب آخرين  متد هاي روز و علمي دنيا در اين مسير، تصريح کرد: سعي کرديم دوره‌هاي به روز دنيا را بومي سازي نماييم و يک متد شتابدهي بومي در ايران داشته باشيم که اين مهم در مرکز شتابدهي دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود.
 وي اظهار کرد: نگاه ما، نگاه فراملي و منطقه اي است، لذا با توجه به اينکه کشور ايران قطب پزشکي و مرجع در منطقه مي باشد، در نتيجه استارت آپ ها بايد يک نگاه واقعي به خاورميانه براي بازار هدف خود داشته باشند.
 مدير ارشد عملياتي شتاب‌دهنده دانشگاه ذکر کرد: دانشگاه علوم پزشکي ايران داراي زيرساخت هاي مناسب بهداشتي و درماني است و ما هم در تحقيقات بازار تلاش کرديم نيازسنجي صحيح تري در اين زمينه داشته باشيم.
مروج تاکيد کرد: تنوع تيم ها و ايده پردازي آنها بر اساس نيازهاي واقعي و ضروري جامعه براي ما مهم مي باشد.
 وي گفت: فعاليت تيم ها بر اساس چند محور اصلي  و تخصصي است که در بر گيرنده محورهايي چون سلامت زنان و کودکان در حوزه ديجيتال، ورزش و طب ورزشي، سبک زندگي سالم و محتواي سلامت، گردشگري سلامت و هم چنين مباحث آموزشي و ارتقاي سطح سلامت در سطوح مختلف غربالگري، پيشگيري و درمان مي باشد.
مهندس مروج  بيان داشت :وجود استارت آپ ها در مرکز شتابدهي علاوه بر آوردهاي اقتصادي براي دانشگاه، آوردهاي علمي را هم به همراه دارد.
 ايشان ضمن اشاره به برگزاري چندين رويداد ملي و بين المللي خاص توسط مرکز شتابدهي و نوآوري دانشگاه علوم پزشکي ايران تا پايان سال 98 افزود: اين رويدادها در زمينه طب سلامت، حوزه زيبايي با نگاه علمي، ارائه فن‌آوري هاي پيشرفته ايران، سلامت کودکان در حوزه ديجيتال و مدارس تابستانه ديجيتال سلامت است.
 مروج اعلام داشت: مرکز شتابدهي دانشگاه علوم پزشکي ايران به عنوان مبدا صادرات نوآوري ها و فناوري هاي  سلامت کشور است.
وي اظهار داشت: يک اصطلاح مهم در دنياي کسب و کارها به عنوان go big or go Home وجود دارد و به معناي اين است يا خيلي بزرگ شو يا برو خونه که اين اصطلاح، نگاه به متوليان دانشگاه و وزارتخانه دارد، در واقع وقتي يک استارت آپ نو متولد شد، لازم است تمام دست اندرکاران از جمله معاونت علمي رياست جمهوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دانشگاه علوم پزشکي ايران و ساير ذي نفعان و اثرگذاران اين حوزه تمام قدرت خود براي حمايت از اين تيم ها را بکار گيرند تا آنها بتوانند محصول نوآورانه خود را تجاري سازي نمايند و اين فلسفه حمايتي و نقش اجتماعي شتاب دهنده دانشگاه علوم پزشکي ايران مي باشد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 249391
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings