همایش بزرگ عاشورائیان و تجلیل ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:همایش بزرگ عاشورائیان مورخ 30 شهریورماه با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی، نیروی هوایی، سپاه پاسداران، قرارگاه خاتم الانبیاء، رئیس بسیج جامعه پزشکی  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن همایش های رازی برگزار گردید.
 در ابتدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیر مقدم عنوان داشت: ما امروز افتخار داریم که میزبان فرماندهان نظامی کشور هستیم.
دکتر کوهپایه زاده، 39 سالگرد دفاع مقدس را گرامی داشت و بیان کرد: امیدوارم بتوانیم با شروع سال تحصیلی، این پیام ایثار و شهادت را به نسل جوان و دانشجویان منتقل نماییم.
 وی افزود:حماسه حسینی منشا هدایت ما است و ما باید در هر بخشی که هستیم با حفظ روحیه ایثار، آینده ارزشمند کشورمان را ضمانت نماییم.
در این جلسه ، دکتر حدیقی ؛ دبیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه ضمن تشکر از حضور فرماندهان نیروی هوایی ، یاد و خاطره شهدای بهداری رزم را گرامی داشت .
وی بر اهمیت آشنایی دانشجویان با فرهنگ شهادت و ایثار تاکید نمود.
 قرائت زیارت عاشورا، غبارروبی مزار شهدای گمنام، پخش کلیپ و نما آهنگ، تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران بویژه  خانواده شهید خلبان یاسینی و برپایی نمایشگاه هفته دفاع مقدس از دیگر  برنامه های همایش عاشورائیان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود.

تهیه خبر: رهنورد
گالری 1

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر