تقدیر از عضو هیئت علمی خلاق دانشگاه در زمینه بکارگیری شیوه نوین تلفیق اولتراسوند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۰ |
در جلسه هیئت رئیسه مورخ 25 شهریور ماه از دکتر چهاردولی بعنوان عضو هیئت علمی خلاق دانشگاه و  بکارگیری شیوه نوین تلفیق اولتراسوند تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مجتبی چهاردولی؛ متخصص اورژانس و هیئت علمی از سال ۱۳۸۵ که مدت ۹ سال هست  در زمینه اولتراسوند( سونوگرافی) آموزش پزشکی به صورت جدی فعالیت دارد، در همین راستا در جلسه هیئت رئیسه روز دوشنبه مورخ 25 شهریورماه از دکتر چهاردولی ، عضو هیئت علمی دانشگاه با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی شد .
دکتر مجتبی چهاردولی ؛ متخصص اورژانس و هیئت علمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت: سونوگرافی همانطور که از اسمش بر می آید از امواج فراصوت برای تصویرسازی استفاده می کند که برای انسان بی ضرر هست و اجازه دیدن اعضا بدن را به صورت زنده و در لحظه به ما می دهد که این دو ویژگی امکان منحصر به فردی را ایجاد می کند.با توجه به کوچک شدن و قابل حمل شدن و قیمت مناسب آن می تواند ابزاری برای آموزش پزشکی در زمینه های مختلف از جمله آناتومی، جنین شناسی، فیزیولوژی، پاتوفیزیولوژی و رشته های مختلف پزشکی مهیا نماید.
وی افزود: تجربه سالهای اخیر ما در آموزش دانشجویان پزشکی نتایج بسیار چشمگیری در پی داشته است.
دکتر چهاردولی اظهار داشت: در کنگره سالانه جهانی اولتراسوند در آموزش پزشکی علاوه بر ارائه مقاله جالبی در زمینه روش جدید تشخیصی برای ترومبوز وریدهای عمقی، تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسابقات اولتراسوند شرکت نمود و در بین ۱۷ تیم که ۱۶ تیم آن از دانشگاههای برتر آمریکا و کانادا بودند با برتری واضحی به مقام نخست رسید که مایه شگفتی بزرگان این رشته در جهان شد.
هیئت علمی دانشگاه بیان کرد: بعد از برگشت از این مسابقات به صورت منسجم تری به آموزش دانشجویان علاقمند پزشکی پرداختیم که نسل سوم آنها نیز به مرحله مدرسی رسیده اند و کارگاههای فوق تخصصی اولتراسوند ما را برای رشته های مختلف اعم از نفرولوژی، پولمونولوژی، مراقبت ویژه، اورژانس، بیهوشی اداره می کنند و درضمن در آموزش دانشجویان و دستیاران به صورت جدی نقش دارند.نسل اول دانشجویان ما در حال حاضر در کانادا نیز به عنوان مدرس اولتراسوند در جامعه علمی کانادا شناخته شده هستند.
وی گفت: امیدواریم به زودی بتوانیم در کنار دانشگاههای برتر دنیا اولتراسوند را در کوریکولوم آموزش پزشکی تلفیق نماییم و تولیدات علمی خود را به جهان عرضه کنیم.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر