صعود دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه بندی بین المللی TIMES 2020

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۴ |
برای دومین سال پیاپی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع برترین دانشگاه های جهان قرار گرفت .
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه : بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاه های جهان مؤسسه  بین المللی TIMES 2020 دانشگاه علوم پزشکی ایران با یک پله صعود حائز رتبه 800-601 گردید.
امسال 1400 دانشگاه از 92 کشور جهان در این رتبه بندی، حائز رتبه های برتر شدند که 40 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران می باشد.
دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه 9 کشوری و رتبه 3 را در میان دانشگاه های علوم پزشکی کسب نموده است.
گفتنی است مؤسسه تایمز هر ساله دانشگاه های جهان را بر اساس 13 شاخص عملکردی در 5 حوزه آموزش، استنادات علمی، دیدگاه بین المللی و درآمد حاصل از ارتباط صنعت رتبه بندی می نماید.
این دستاورد ارزنده را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض می نماییم.

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر