​اولین و بزرگترین رویداد بین المللی سلامت دیجیتال در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |
به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران، رویداد THL برای عرضه نوآوری در حوزه سلامت برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این رویداد با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران ،چندین مرکز دولتی و خصوصی مورخ27 مرداد ماه 1398 با حضور وزیر بهداشت، ، وزیر ارتباطات و معاون علمی ریاست جمهوری در سالن همایش های رازی برگزار می گردد.
THLبه معنای تکنولوژی سلامت و زندگی است. رویداد THL، برخلاف سایر رویدادها که هدفشان تبادل و عرضه کالاست، بستری برای عرضه نوآوری و فناوری در حوزه سلامت خواهد بود.
هدف  اصلی این رویداد، تبادل دانش فنی و تکنولوژی میان شرکت ها و سرمایه گذاری روی طرح هاست.
این رویداد تلاش می کند علاوه بر معرفی فناوری های روز، سلامت مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان داخلی و خارجی متصل و ارایه کند.
علاقه مندان برای حضور در این رویداد می توانند با مراجعه به ایوند بلیت رایگان حضور در این رویداد را تهیه کنند.

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر