جلسه هیئت رئیسه دانشگاه به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲ |
دویست و پنجاهمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت قدس: دویست و پنجاهمین جلسه هیئت‌ رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران روز دوشنبه 31 تیرماه  به ریاست دکتر جلیل کوهپایه زاده اصفهانی رئیس دانشگاه و با حضور معاونین و اعضا هیئت‌ رئیسه دانشگاه در محل سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس برگزار گردید.
در ابتدا دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس ضمن خیرمقدم و خوش آمد گویی به ریاست دانشگاه و هیئت همراه، این میزبانی را مایه مباهات و افتخار دانست.
سپس جلسه هیئت رئیسه دانشگاه به ریاست دکتر کوهپایه زاده و با حضور اعضا آغاز و در خصوص موارد مربوط به دستور جلسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در ادامه دکتر سیدحسین میرشریفی  توضیحات مبسوطی در خصوص وضعیت کلی حوزه سلامت شهرستان را به استحضار حضار رساند و به بیان اهم مشکلات و چالش های پیش رو شبکه اشاره کرد.
دکتر کوهپایه زاده  نیز را به منظور رفع مشکلات ذکر شده،   دستوراتی ارائه داد و مصوباتی نیز در این خصوص به تصویب اعضا هیئت رئیسه دانشگاه رسید.
در انتها ریاست دانشگاه، دکتر عشرتی معاون بهداشت و دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه به همراه دکتر میرشریفی از واحدهای ستادی شبکه بازدید و ضمن گفتگوی صمیمانه با پرسنل از نزدیک در جریان روند اجرای فرآیندهای جاری واحدهای مذکور قرار گرفتند.
شایان ذکر است جلسه هیئت رئیسه که از ساعت 30/7 صبح آغاز شده بود که بعد از بازدید ریاست دانشگاه و معاونین ایشان از واحدهای ستادی شبکه، ساعت 11 به کار خود پایان داد.

دفعات مشاهده: 140 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر