سفر یک روزه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به شهرستان ملارد و بازدید از پروژه های شبکه بهداشت و درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۹ |

دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه به همراه دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع طی سفر یک روزه از پروژه های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد بازدید کردند.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ملارد؛ در این بازدید که مورخ ۲۶ تیر ماه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ابتدا جلسه‌ای شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
در این جلسه رییس دانشگاه در خصوص وضعیت نیروهای شبکه‌ها و دانشگاه مطالبی را بیان و تأکید کرد: باید در سیستم از نیروهای کارآمد استفاده کنیم.
وی بر چیدمان درست نیروها در پست‌ها تاکید کرد و گفت: باید نیروها با توجه به توان و کارآمدی آن ها جایگزین شده تا کارایی بیشتری داشته باشند.
پس از این جلسه دکتر کوهپایه زاده با هیئت همراه و دکتر عسگری از ساختمان جدید زنجیره سرد، آزمایشگاه مرکزی و مرکز شهید فهمیده بازدید به عمل آوردند.
سپس جلسه ای در فرمانداری شهرستان برگزار شد، که در خصوص وضعیت شهرستان، نیروهای شاغل، پیامدهای نبود بیمارستان، پروژه ها و مشکلات و هزینه های پیش روی آنها تا زمان بهره‌برداری گفتگو شد.
 دکتر کوهپایه زاده راهکارها و پیشنهاداتی را به منظور رفع مشکلات به فرماندار و مدیر شبکه ارائه داد.
فرماندار ملارد نیز در خصوص راه‌اندازی هر چه سریعتر بیمارستان ملارد سخنانی را بیان کرد.
 رئیس دانشگاه از مشکلات این پروژه و اینکه از دغدغه های اصلی دانشگاه است گفت و افزود: راه‌اندازی بیمارستان پس از تکمیل ساختمان بستگی به تامین تجهیزات، نیروی انسانی و همینطور ظرفیت مشخص شده در بیمه سلامت دارد.
وی ابراز امیدواری کرد تا هرچه زودتر بتوانیم همه مشکلات را رفع نماییم.
در پایان این جلسه رئیس دانشگاه با اهدای لوح تقدیر از زحمات فرماندار ملارد در بسیج ملی کنترل فشارخون قدردانی کرده و از ایشان خواستار شد تا در طرح های آینده نیز همکاری صمیمانه ای داشته باشند.
در پایان از پروژه بیمارستان، پارک علم و فناوری سلامت و زمینی که مقرر شده از طرف شهرداری صفادشت به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شود، بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر