بازدید نوروزی سرپرست دانشگاه از حوزه معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۰ |
در هفتمین روز از فصل تحول هستی، دکتر کوهپایه زاده از حوزه‌ی معاونت بهداشت دانشگاه، بازدید کرد.
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت : همزمان با آغاز هفتمین روز از سال نو، دکتر جلیل کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه به همراه دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو و هیئت همراه، از حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت  بازدید کردند.
در این بازدید، گزارش مبسوطی از فعالیت ها، اقدامات انجام شده و عملکرد یک ساله معاونت بهداشت ارائه و چشم انداز و اهداف این معاونت در سال جدید بیان شد.
معاونت بهداشت دانشگاه؛ گزارش جامعی از برنامه سلامت نوروزی، نحوه‌ی ارائه خدمات در ایام تعطیلات، وضعیت سامانه سیب، برنامه نظام ارجاع، کسب رضایت مندی 99 درصدی مردم از خدمات در بین دانشگاه های کشور، فعالیتهای انجام شده در خصوص مقابله بهنگام با بلایا و حوادث و همچنین اقدامات دو روز اخیر برای مقابله با وقوع احتمالی سیلاب در حوزه‌ی تحت پوشش را ارائه داد.
دکتر ولایی نیز ضمن تقدیر و تشکر از تکمیل سامانه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه عنوان کرد: معاونت بهداشت دانشگاه، تنها معاونتی است که این سامانه را به نحو مطلوب کامل کرده و 100 درصد اطلاعات به صورت صحیح وارد شده است.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای همکاران معاونت بهداشت و حوزه‌ی تحت پوشش؛ فعالیت ها و اقدامات این معاونت را تأثیرگذار قلمداد کرد و گفت: قطعاً با همت و کوشش کارکنان خدوم معاونت بهداشت، بیش از پیش، شاهد ارتقا و اعتلای سطح سلامت مردم شریف خواهیم بود.
توضیح اینکه تا هفتمین روز از بهار، 155286 خدمت بهداشتی به 26570 نفر ارائه شده است.
 گفتنی است حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت، برای مقابله با وقوع احتمالی سیل در استان تهران، در حالت آماده باش کامل می باشند.

دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر