فعال سازی چارت فرماندهی عملیات EOC با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۰ |

دکتر کوهپایه زاده با حضور در معاونت درمان چارت فرماندهی عملیات EOCرا فعال نمود.

به نقل از روابط عمومی معاونت درمان؛ با توجه به تغییرات اقلیمی و جوی، همچنین اعلام آماده باش مراکز و نهادهای ذیربط دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه همزمان با هفتمین روز از سال ۱۳۹۸ با حضور در مرکز EOC معاونت درمان شخصا فرماندهی عملیات را بر عهده گرفته و بر روند آماده باش بودن مراکز درمانی و نحوی عملکرد آنان نظارت نمود.
در این بازدید دکتر ولایی معاون غذا و دارو و مدیران حوزه ستادی معاونت درمان ایشان را همراهی نمودند.
وی ضمن تماس با برخی از مراکز درمانی و بیمارستان ها از اقدامات صورت گرفته جهت آمادگی کامل برای پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی آگاهی یافته و نقطه نظرات مشورتی را در این خصوص ارایه نمودند.
مرکز EOC دانشگاه و مراکز درمانی که از مهمترین مراکز استراتژیک در بحث مقابله با سوانح و بلایا و بحران ها می باشد ، به دلیل تغییرات اقلیمی ناگهانی در حالت آماده باش کامل می باشند.

شایان ذکر می باشد در ادامه دکتر کوهپایه زاده با حضور در ادارات و واحدهای معاونت درمان ضمن تبریک سال نو ، ابراز امیدواری و خرسندی نمود که همچون سنوات گذشته معاونت درمان در بهبود فرایند پذیرش و خدمت رسانی به بیماران و مردم شریف ایران اسلامی‌کوشا و موفق باشد.
عکس و خبر : ستاری

دفعات مشاهده: 163 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر