بازدید سرپرست دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان امام سجاد شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |
دکتر کوهپایه زاده و هیئت همراه در سومین روز سال جدید از بیمارستان امام سجاد شهریار بازدید نمودند.
روابط عمومی دانشگاه؛ همزمان با آغاز سومین روز از سال ۱۳۹۸ دکتر کوهپایه زاده به همراه دکتر توکلی معاون درمان، دکتر عبادی فرد اذر معاون بهداشتی، دکتر احمدی مدیر روابط عمومی و دکتر غلامی مدیر مرکز حوادث و فوریتهای اورژانس معاونت درمان از بیمارستان شهریار دیدن به عمل آوردند.
رییس دانشگاه ابتدا با حضور در بخش اورژانس از نزدیک از روند درمان و پاسخگویی به مراجعه کنندگان آگاهی یافته و چند کلامی‌ را با بیماران هم  صحبت  شد.
در ادامه گروه مدیریتی دانشگاه از بخش های مختلف بیمارستان بازدید به عمل اورده و ضمن تبریک سال نو به همکاران، از نحوه چگونگی ارایه خدمات درمانی اطلاعاتی را دریافت و توصیه های را در این خصوص ارایه دادند.
شایان ذکر است تمامی‌ مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت ارایه خدمات مطلوب و بهینه به مراجعه کنندگان در آماده باش کامل می باشند.

دفعات مشاهده: 184 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر