بازدید نوروزی سرپرست دانشگاه از بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه  روز اول فروردین ماه 1398 از بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید بعمل آورد.

همزمان با آغاز سال نو و در اولین روز از فروردین  ۱۳۹۸ دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان از بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید به عمل آوردند.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن تبریک سال نو به  همکاران مستقر در این مرکز اظهار امیدواری نمودند که خدمات ارایه شده موجب رضایت مراجعه کنندگان را به همراه داشته باشد.
دکتر توکلی نیز با بیان این موضوع که تمامی مراکز درمانی این دانشگاه در آمادگی کامل از نظر نیرو و تجهیزات می باشند به حضور پزشکان مقیم در بیمارستان ها اشاره نمودند..
در این بازدید از بخشهای اورژانس ، icu، ازمایشگاه و بانک خون دیدن به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر