پیام تقدیر و تشکر دکتر ناصری پور از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۹ |
دکتر ناصری پور از خانواده بزرگ دانشگاه پیرو کسب عنوان"سرآمد" در اجرای برنامه عملیاتی مشترک دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین قرار گرفتن در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا بر اساس   رتبه بندی های  بین المللی تقدیر و تشکر  نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پیرو اجرای موفقیت آمیز برنامه عملیاتی مشترک دانشگاههای علوم پزشکی کشور و کسب عنوان "سر آمد" بر اساس اعلام دبیرخانه هیات امنا های دانشگاههای وزارت بهداشت و همچنین قرار گرفتن دانشگاه در جایگاه هزار دانشگاه برتر دنیا ، دکتر ناصری پور از خانواده بزرگ دانشگاه تقدیر و تشکر نمود .

متن پیام تبریک به شرح ذیل است:
"من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق"

همکاران ارجمند و گرانقدر دانشگاه
با سلام و احترام

با عنایت به احراز رتبه "سرآمد"  توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای برنامه  عملیاتی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی کشور  بر اساس اعلام  معاونت برنامه ریزی  و دبیرخانه هیات امنای وزارت بهداشت  از یک سو و  قرار گرفتن در بین جایگاه هزار دانشگاه برتر دنیا در رتبه بندی بین المللی شانگهای و همچنین رتبه بندی بین المللی تایمز برای اولین بار  از سوی دیگر؛ به این وسیله مراتب تقدیر و سپاس صمیمانه خود را از همه اعضای معزز هیئت علمی و کارکنان محترم و دانشجویان عزیز  دانشگاه اعلام می دارم.
بدیهی است این دستاورد مهم حاصل تلاش های ارزشمند شما در آغاز حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم می باشد و امید است شاهد نتایج بهتر در سالهای آینده  باشیم.
انشاالله با مشارکت و همراهی شما عزیزان دانشگاهی خواهیم ساخت به بلندای نام ایران.
توفیق روز افزون همه‌ی همکاران ارجمند  خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران را از خداوند متعال آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 12 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر